Hobbykassen

Hobbykassen

Dave Storm Hobbykassen werkt uitsluitend met gegalvaniseerd ijzer en aluminium. Zo kunt u verzekerd zijn van een supersterke constructie. De hobbykassen worden beglaasd met 4 millimeter dik tuindersglas. Het geheel wordt verankerd met beton op de hoeken tot een diepte van 80 centimeter. Hobbykassen vanaf 4.50 meter worden in het midden ook verankerd. Kortom, stevig en oersterk!

Wij leveren en plaatsen de hobbykassen in elk gewenste maat tot op de centimeter.
Dus een bestaande fundering is daarom geen enkel probleem.

Bekijk onze prijslijst voor een indicatie, staat uw gewenste maat er niet bij? Geen enkel probleem. U kunt in het offerte formulier uw gewenste maten invullen.

De maat van uw (nieuwe) hobbykas

De maat van een hobbykas begint bij 2.20 meter, dus tussen 2.20 meter en 3.40 meter kunt u elke maat kiezen tot op de centimeter. De maximale breedte van een hobbykas is 3.40 meter.

De lengte van een hobbykas is oneindig, maar begint ook bij 2.20 meter. Een bredere hobbykas kan ook in de vorm van een dubbelkapper. Deze kan tot 6.60 meter breed worden gemaakt.

Muurkassen

Muurkassen kunnen zowel met de kopgevel of zijgevel tegen een muur of schutting geplaatst worden. Het glas in deze gevel vervalt, zodat de muur of schutting nog bruikbaar is om bijvoorbeeld planken en of bakken aan te bevestigen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden wat betreft de muurkassen.

Overkappingen

Overkappingen kunnen voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fietsenstalling, carpoort of buitenterras. Permanent of tijdelijk.

Dave Storm Hobbykassen plaatst overkappingen in elke gewenste maat en hoogte. Ook voor overkappingen hebben wij een supersterke constructie ontwikkeld.

Wilt u een overkapping bezichtigen? Neem contact met ons op.

Accessoires

Accessoires

Bij ons het ook mogelijk om accessoires voor uw hobbykas, tuinkas en/of muurkas aan te schaffen. Bekijk het overzicht van beschikbare accessoires. 

Accessoires
Accessoires

Demonteren & verwijderen

Ook voor het demonteren en verwijderen van uw oude hobbykas bent uw bij Dave Storm Hobbykassen aan het juiste adres.

Demonteren & verwijderen
Accessoires

Prijslijst

De vanaf prijzen kunt u op deze pagina zien.
Ook de prijzen van eventuele opties staan hier benoemd.

Prijslijst